Tornar a l'índex El reportatgeEls comentaris del nostres col·laboradors

 Economia i empresa

Teresa Turiera"Aquest ofici de l'economia tracta en un 75% sobre les persones i en un 25% sobre altres coses"
Jack Welch, 20 anys president de General Electric

A Economia i Empresa parlem de persones i de l'organització de les empreses, de recursos humans, d'innovació i tecnologia, expliquem què passaa a les borses i analitzem a fons l'actualitat econòmica i empresarial amb l'ajuda dels experts en cada sector.

Direcció i presentació: Teresa Turiera
Equip: Anna Becerra, Joan Biosca, Anna Cortadas, Susanna Bonany i Lluís Angel Alonso
Horari
: de dilluns a divendres de 21:00 a 22:00 hores.
 
L'entrevista

Cada dia, un empresari de renom comparteix amb els oients la seva experiència i la seva visió sobre el sector econòmic que representa.

Mier ComunicacionesPedro Mier, president de Mier Comunicaciones

Mier
és una empresa de telecomunicacions i equipaments per a la indústria aeroespacial situada a La Garriga que ja ha complert 50 anys. Una empresa molt dinàmica que fa un gran esforç d'innovació.

dilluns
20/10/03

GlobalriskÀngela Martí, detectiu i administradora de l'empresa d'investigació Globarisk.

Ens explica com treballa un detectiu per investigar diversos casos en què es troben els empresaris, que quasi sempre són justificats.

dimarts
21/10/03

Salvador AlemanySalvador Alemany, conseller delegat d'Abertis

Comenta com va la consolidació de la corporació Abertis i els reptes que té ara mateix sobre la taula la tercera empresa europea del sector en quilòmetres gestionats i la primera en recursos propis.

dimecres
22/10/03

Carles Rocha, fundador i director general del Grup de Restauració Carles Rocha

L'activitat del grup se centra a Catalunya en el sector hospitalari, l'escolar i els avis. Carles Rocha és una de les poques empreses amb capital autòcton en un sector en el que hi ha moltes multinacionals.


dijous
23/10/03

Aleix RoviraAleix Rovira , professor d'ESADE i autor del llibre La Brújula interior, de l'Editorial Empresa Activa 2003:
"La vida no viscuda és una malaltia de la que podem morir"

Aquestes i altres frases es poden trobar al llibre d'Aleix Rovira: "El principal actiu és un mateix i no ens ensenyen a gestionar-nos a nosaltres mateixos". "Un s' ha de conèixer a si mateix per ser el que és". "Se'ns ha educat per ser homes forts". " Al nostre país es creu que qui plega més tard és qui treballa més i a Europa del nord és a l' inrevés". "El que anomenem risc és la nostra felicitat perduda".


divendres
17/10/03

Anar a portadaCatalunya RàdioCatalunya InformacióCatalunya MúsicaGrup d'emissores de Catalunya Ràdiomapa del webCatalunya Cultura